Verkkosivuprojekti käytännössä

Verkko Designin tuore asiakas Jukka kertoo tässä postauksessa, miten hänen verkkosivunsa rakentuivat yhteistyössä kanssamme.

Olin jo ennen tämän verkkosivuprojektin alkua miettinyt kuinka hienoa olisi omistaa omat verkkosivut, ja tämä ajatus sai vauhtia ja konkretisoitui kun istuimme Villen kanssa alas miettimään tämän projektin toteutusta.  Tarve verkkosivuilleni syntyi, kun tiedostin ongelman siitä, että tällä hetkellä minulla on striimaamiseni liittyvää tietoa monessa eri kanavassa, eikä yhtä selkeää sijaintia, johon kaikki tärkeä informaatio olisi kasattuna. Tämän projektin tarkoituksena olikin luoda minulle nuorekkaat, huumoripituiset ja erityisesti striimaajalle soveltuvat verkkosivut, jotka taipuvat erinomaisesti mobiililaitteille.

Verkkosivuprojekti sai startin heinäkuun lopussa, kun istuimme Villen kanssa alas etäpalaveriin ja kerroin Villelle kaikki oleellisimmat tarpeeni verkkosivuille, mm. ominaisuudet ja sisällön mitä verkkosivuilla tulisi olla, valittavan teeman yms. Yhteistyö Villen kanssa sujui koko projektin ajan todella mutkattomasti ja Ville oli aina tavoitettavissa joko viestitse tai Discord-etäpalaverein, joita pystyttiin järjestämään todella lyhyelläkin varoitusajalla. Ville kysyi myös koko projektin ajan jatkuvasti mielipidettäni ja projekti etenikin todella jouhevasti jatkuvasti kehittäen sivun sisältöä pala palalta palautteeni mukaan. Mutkattomuus, yhteistyön helppous Villen kanssa ja Villen WordPress osaaminen mahdollistivat projektin helpon toteutuksen

Loppufiilis valmiista verkkosivuista on todella positiivinen! Mielestäni Ville sai todella hyvin sisällytettyä verkkosivuilleni tummahkon ja energisen teeman, helposti luettavan ja samalla vaihtelevan sisällön, jota on todella mukava selata myös mobiililaitteella. Sivuilla ei myöskään ole mitään ylimääräistä eikä liian pitkiä uuvuttavia tekstiblokkeja, jota kukaan sivulla kävijä ei jaksa lukea. Ville lisäsi myös sivustolleni muutaman hauskan yksityiskohdan erikseen pyytämättä, joihin todella tykästyin! Ensipalaute sivuistoista on ollut pelkästään positiivista myös yleisöltä!

Suosittelen ehdottomasti Villeä ja Verkko Designia jos olet omien verkkosivujen tarpeessa! Oli todella vaivatonta jättää verkkosivujen toteutus ammattimaisiin otteisiin, eikä itse tarvinnut ruveta uhraamaan kallisarvoista aikaa WordPressin opetteluun, joka on itselle hyvin vieras. 

Jukka Lemponen
Twitch-Striimaaja