Kuinka Tehdä Laadukkaat Nettisivut WordPressilla

13 students

Kurssillamme teet omat nettisivut muutamassa päivässä. Opetamme sinulle, kuinka tehdä nettisivut vaihe vaiheelta opetusvideoiden ja kirjallisen opetusmateriaalin avulla. Kurssi on puhuttu suomeksi ja se sopii kaikentasoisille tietokoneenkäyttäjille. Käytämme esimerkkimateriaalina omien verkkodesign.fi -sivujemme tekemisen aikana dokumentoitua ruudunkaappausvideota, joten pääset näkemään klikkaus klikkaukselta, kuinka meidän sivumme rakentuivat! Kurssimateriaali sisältää videoita ja kirjallista materiaalia.

SAAT RAHAT TAKAISIN JOS ET OLE TYYTYVÄINEN JA TEET PERUUTUKSEN 14VRK KULUESSA. SAAT PITÄÄ MYÖS VERKKOKURSSIN.

Kurssi sisältää esimerkiksi:

 • Kuinka ostat itsellesi “www.xxxx.fi”eli domainin, sekä ylläpitäjän nettisivuillesi, jotta sivusi ovat ylhäällä jatkuvasti – sinun ei tarvitse huolehtia sivujen ylläpidosta.
 • WordPressin asentaminen ja käyttäminen. WordPress auttaa sinua siinä, että sinun ei tarvitse tietää mitään koodaamisesta nettisivujen rakentamista varten.
 • Sivujen teko ja visualisointi Elementor ja Envato -työkaluilla. Elementor ja Envato auttavat sinua visualisoimaan nettisivut todella helposti ja nopeasti. Sinun ei tarvitse itsellä tehdä graafisia asioita alusta loppuun, vaan voit helposti visualisoida sivut raahaa ja pudota -periaatteella.
  • etusivu
  • blogisivu
  • ota yhteyttä -sivu
  • tietoa meistä -sivu
 • Kuinka turvata asiakkaiden maksut, eli sivujen suojaaminen SSL-salauksella. Tämä takaa sen, että asiakkaat voivat turvallisesti maksaa verkkokaupan ostoksia.
 • Lisäosien asentaminen sivuille (mm. Analytics-työkalu, jolla voi seurata sivuilla vierailijoiden määrää.) Tämä auttaa sinua näkemään, kuinka aktiivisesti ihmiset käyvät sivuillasi.

ETKÖ VAKUUTTUNUT VIELÄ? KATSO TÄSTÄ KURSSIN ESITTELYVIDEO.

Kurssin hinnan lisäksi sinun ei tarvitse maksaa kun oman domainisi rekisteröinnistä ja serverisi vuokraamisesta (n. 30-60€/v). Kurssin hinta sisältää arvolisäveron (24%). Sinulla on pääsyoikeus kurssin sähköiseen oppimisympäristöön 6kk ajan välittömästi siitä lähtien, kun ostat kurssin. Maksettuasi kurssin saat hetken päästä sähköpostiisi salasanan ja käyttäjätunnuksen, joilla pääset kirjautumaan oppimisympäristöömme välittömästi.

Instructor

Ville on graafisen ilmeen ammattilainen monen vuoden kokemuksella. Häntä ohjaa yrittäjäpositiivinen, ratkaisukeskeinen ja tuloshakuinen asenne. Villen avulla saavutat tavoitteesi nettisivujen sisällön ja optimoinnin kanssa. Ville toimii ohjaajana Verkko Designin verkkokursseilla.

25.00€